[ad_1] در این بخش با دستور تهیه شیرینی پرطرفدار و خوشمزه پفکی یا مرنگ با پایگاه ایران ناز همراه هستید شیرینی بسیار متفاوت با دستور تهیه آسان و کم هزینه! مناسب برای رفت و آمدهای نوروزی. نوش جان شیرینی پفکی یا مرنگ مواد لازم: سفیده تخم مرغ : 1 پیمانه پودر شکر : 2 پیمانه […]
[ad_1]
در این بخش با دستور تهیه شیرینی پرطرفدار و خوشمزه پفکی یا مرنگ با پایگاه ایران ناز همراه هستید شیرینی بسیار متفاوت با دستور تهیه آسان و کم هزینه! مناسب برای رفت و آمدهای نوروزی. نوش جان
شیرینی پفکی یا مرنگ
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ : 1 پیمانه
پودر شکر : 2 پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو : چند قطره
پودر هل در صورت تمایل : به دلخواه
رنگ خوراکی : به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی پفکی یا مرنگ
مرحله 1: سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کشدار به خود بگیرد.
مرحله 2 : آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداختهاید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله میتوانید رنگ را اضافه کنید )
مرحله 3 : سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نکات مهم در تهیه شیرینی پفکی یا مرنگ
1 – برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.
2 – مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که میتوانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.
3 – به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده میکنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
4 – رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.
امیدواریم با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه، رنگارنگ و سریع لحظات شیرین تری داشته باشید.
The post دستور تهیه شیرینی مرنگ نوروزی appeared first on ایران ناز.
[ad_2]