طرز تهیه آش جو با تمام فوت و فن هایش+فیلم
طرز تهیه آش جو با تمام فوت و فن هایش+فیلم

[ad_1] آش جو یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین آش‌های سنتی ایرانی است که به دلیل طعم فوق‌العاده و تنوع در شیوه پخت بسیار مورد توجه قرار گرفته است. آش جو یکی از غذاهای سنتی و مغذی ایرانی است که ترکیبی از جو، حبوبات و سبزیجات آش را شامل می‌شود. این غذا در سراسر کشور با روش‌های […]

[ad_1]



طرز تهیه آش جو با تمام فوت و فن هایش+فیلم

آش جو یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین آش‌های سنتی ایرانی است که به دلیل طعم فوق‌العاده و تنوع در شیوه پخت بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

آش جو یکی از غذاهای سنتی و مغذی ایرانی است که ترکیبی از جو، حبوبات و سبزیجات آش را شامل می‌شود. این غذا در سراسر کشور با روش‌های مختلفی طبخ می‌شود و به صورت با گوشت یا بدون گوشت قابل تهیه است.

مواد لازم:

جو پوست کنده 1+1/2 لیوان

سبزی آش پاک شده 500 گرم

استاک مرغ یا گوشت 1 لیتر

نخود پخته شده 2 لیوان

لوبیا پخته شده 2 لیوان

عدس 1/2 لیوان

نمک،زردچوبه،فلفل سیاه به میزان دلخواه

روغن به میزان لازم


[ad_2]

Source link