طرز تهیه هریسه عربی فوق العاده خوشمزه +فیلم / آموزش تهیه حلیم عربی برای افطار
طرز تهیه هریسه عربی فوق العاده خوشمزه +فیلم / آموزش تهیه حلیم عربی برای افطار

[ad_1] هریسه مشابه حلیم است و در آشپزی کردی مشابه آن پخته می‌شود که با روغن حیوانی و شکر سرو می‌شود. به این غذا در کردی هه‌لیسه‌ یا هه‌ریسه گفته می‌شود. همچنین گاه از گوشت گوسفند و گاه از گوشت بوقلمون در آن استفاده می‌شود. [ad_2] Source link

[ad_1]



طرز تهیه هریسه عربی فوق العاده خوشمزه +فیلم / آموزش تهیه حلیم عربی برای افطار

هریسه مشابه حلیم است و در آشپزی کردی مشابه آن پخته می‌شود که با روغن حیوانی و شکر سرو می‌شود. به این غذا در کردی هه‌لیسه‌ یا هه‌ریسه گفته می‌شود. همچنین گاه از گوشت گوسفند و گاه از گوشت بوقلمون در آن استفاده می‌شود.

[ad_2]

Source link