بررسی این تصاویر که (20 آبان 95) گرفته شده است، نشان میدهد بیش از 400 دستگاه ساختمان در سه روستای مسلماننشین آتش زده شده است. براد آدام، مدیر بخش آسیا در دیدهبان حقوق بشر، گفت: «این تصاویر جدید نشان میدهد سطح تخریب از آنچه ما در ابتدا فکر میکردیم بسیار فراتر بوده است.» مدیر آسیای […]
بررسی این تصاویر که (20 آبان 95) گرفته شده است، نشان میدهد بیش از 400 دستگاه ساختمان در سه روستای مسلماننشین آتش زده شده است.
براد آدام، مدیر بخش آسیا در دیدهبان حقوق بشر، گفت: «این تصاویر جدید نشان میدهد سطح تخریب از آنچه ما در ابتدا فکر میکردیم بسیار فراتر بوده است.»
مدیر آسیای دیدهبان حقوق بشر در بیانیهای مقامهای دولتی میانمار را به اتخاذ تدابیر فوری برای اجرای عدالت و تامین امنیت قربانیان فراخواند.
ایالت راخین در شمال میانمار که زادگاه اقلیتِ مسلمانان است بعد از حمله افراد ناشناس به چند پاسگاه پلیس مرزی، تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دارد.
دولت میانمار مسلمانان را مسئول این حملات عنوان کرده است.
نیروهای دولتی میانمار از ماه گذشته در ادامۀ حملات خود علیه مسلمانان دهها نفر از آنها را کشته و دهها تن دیگر را بازداشت کرده اند.
در تازهترین مورد از حملات علیه مسلمانان، روز شنبه شش نفر در حملات بالگردهای نیروهای ارتش میانمار کشته شدند.
بنا به گزارش سازمان ملل، مسلمانان میانمار یکی از ستمدیدهترین گروهها در جهان هستند. میانمار از دادن حق شهروندی کامل به این مسلمانان که بیش از 1.3 میلیون نفر از جمعیت این کشور را تشکیل میدهند، خودداری میکند.
در سالهای اخیر، شمار زیادی از مسلمانان روهینگیا به دلیل حملات بودائیان افراطی بهویژه در ایالت راخین کشته و یا آواره شدهاند.
در پی خشونت علیه مسلمانانِ روهینگیا، بسیاری از آنها به کشورهای همسایه ازجمله تایلند، مالزی و اندونزی پناه بردهاند.
در سال 2012 خشونت مرگبار گروههای افراطی علیه مسلمانان روهینگیا به اوج رسید و درنتیجۀ این خشونتها، چندین روستا بهطور کامل در آتش سوخت و موجب شد تا دهها هزار مسلمان در اردوگاههای موقت ساکن شوند.
انتهای پیام/