روسای شعب از ترس خروج منابع همدست متخلفان می‌شوند!
روسای شعب از ترس خروج منابع همدست متخلفان می‌شوند!

به گزارش خبرنگار اخباربانک، چند روز پیش رئیس کل بانک مرکزی در اظهارنظری جالب توجه واقعیاتی را گفته بود که کمتر کسی به آن توجه می کرد. همتی گفته بود: بانک ها باید بدانند نقل و انتقال پول برای چه هدفی است، مگر می شود یک کودک ۲ سال یا ۴ ساله در سال بیش […]

به گزارش خبرنگار اخباربانک، چند روز پیش رئیس کل بانک مرکزی در اظهارنظری جالب توجه واقعیاتی را گفته بود که کمتر کسی به آن توجه می کرد.

همتی گفته بود: بانک ها باید بدانند نقل و انتقال پول برای چه هدفی است، مگر می شود یک کودک ۲ سال یا ۴ ساله در سال بیش از ۲ هزار میلیارد ریال تراکنش داشته باشد و یا ماهانه هزاران میلیارد ریال بدون ذکر دلیل و بابت در درون سیستم بانکی جابجا بشود و رئیس شعبه از هویت مشتری و ذی نفع اطلاع نداشته باشد؟

همتی اظهار کرده بود: بانک مرکزی مصمم است جلوی گردش بی حساب و کتاب ریال در سیستم بانکی که با هدف پول شویی و عملیات سفته بازانه انجام شود را بگیرد.

بیان واقعیت پولشویی و سفته‌بازی در شبکه بانکی توسط رییس کل بانک مرکزی و اطلاع مسئولین شعبه از این اقدامات قدم جالب توجهی برای آغاز برخورد با این پدیده شوم است.

مشتریان بسیاری هم اکنون در شعب بانک ها و موسسات اعتباری از ترس پرداخت مالیات با همکاری روسای شعب واقعیت های حساب های مالی خود را پنهان می کنند که باید با این موضوع مهم برخورد شود.

رئیس کل بانک مرکزی این موضوع را باید در دستور کار خود قرار دهد که مسئولان و مدیران کل شعب بانکها همواره روسای شعب را در منگنه قرار داده تا به هر شکل ممکن منابع و سپرده ها افزایش پیدا کند.

روسای برخی از شعب بانکی هم جهت خروج از فشار مقامات بالادستی خود مجبور به هر شکل ممکن مشتری راضی نگه دارند، حال مشتری می خواهد فرار مالیاتی داشته باشد و یا سفته بازی را در دستور کار خود قرار دهد.

بهتر از رئیس کل بانک مرکزی با صدور بخشنامه ای این موضوع را یادآور شود که اگر تخلف پولشویی و کتمان حقیقتی در شبکه بانکی پیدا شود ابتدا با مدیران کل شعب استان ها مدیران عالی بانک‌ها برخورد و سپس رئیس شعبه بازخواست می شود.

با صدور چنین بخشنامه‌ای مقامات بالادستی بانک ها و موسسات اعتباری فشار کمتری را برای افزایش منابع به روسای شعب می آورند.