[ad_1] طرز تهیه و معرفی سوپ های رژیمی چند سوپ مقوی برای لاغری رابه همراه طرز تهیه انها بـه شما معرفی میکنیم کـه بـه علاوه سالم نگاه داشتن بدن، بـه چربی سوزی شـما نیز کمک میکنند. طرز تهیه سوپ گل کلم مواد لازم: = مقداری گل کلم «خرد شده» = شیر کم چرب 2 فنجان […]
[ad_1]
طرز تهیه و معرفی سوپ های رژیمی
چند سوپ مقوی برای لاغری رابه همراه طرز تهیه انها بـه شما معرفی میکنیم کـه بـه علاوه سالم نگاه داشتن بدن، بـه چربی سوزی شـما نیز کمک میکنند.
طرز تهیه سوپ گل کلم مواد لازم:
= مقداری گل کلم «خرد شده»
= شیر کم چرب 2 فنجان
= روغن 1 قاشق چایخوری
= کرفس 2 قاشق غذاخوری «ریز خرد شده»
= پیاز 1 فنجان «ریز خرد شده»
= پودر فلفل سیاه و نمک برای التیام طعم و مزه
روغن را دریک تابه گرم کنید و پیاز را دو دقیقه در آن تفت بدهید. گل کلم رابه آن اضافه کنید. 3-4 دقیقهي دیگر هم تفت بدهید. حالا شیر و نصف فنجان آب در تابه بریزید.
مواد را خوب هم بزنید و بـه مدت ده دقیقه صبر کنید تا بپزند. دراین مدت گاهی مواد را هم بزنید. اجازه بدهید ترکیب کاملا خنک شود.
سپس آن رابا میکسر خوب له کنید. حالا ترکیب را دوباره دریک قابلمه بریزید و کرفس، فلفل، نمک و نصف فنجان آب اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن دو دقیقهي دیگر هم صبر کنید بپزد.
دراین میان مدام آنرا هم بزنید. بلافاصله آنرا سرو کنید ودر حالیکـه هنوز گرم اسـت بخورید.
طرز تهیه سوپ سبزیجات و سیر مواد لازم:
= روغن 1 قاشق چایخوری
= سیر 2 قاشق چایخوری «ریز خرد شده»
= بلغور جوی دوسر 2 قاشق غذاخوری
= مخلوط سبزیجات «گل کلم، هویج و لوبیا سبز» 1 فنجان «آب پز و ریز خرد شده»
= پیاز ۱/۴ فنجان «ریز خرد شده»
= گشنیز 2 قاشق غذاخوری «خرد شده»
= نمک و فلفل برای التیام طعم و مزه
اول، روغن را دریک قابلمه گرم کنید. سیر و پیاز رابه آن اضافه کنید و چند دقیقه روی شعلهي متوسط تفت بدهید. حالا سبزیجات مخلوط را اضافه کنید. سه لیوان آب در قابلمه بریزید و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
بعد از هم زدن اجازه بدهید دو دقیقه بپزد. دراین میان گاهی هم بزنید تا نسوزد. گشنیز و جوی دوسر را نیز بـه سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید مجله آشپزی پارس ناز اجازه بدهید بـه مدت یک دقیقه روی شعلهي متوسط بپزد. سرو کنید و تا گرم اسـت آنرا بخورید.
طرز تهیه سوپ عدس قرمز مواد لازم:
= عدس قرمز نصف فنجان
= هویج ۳/۴ فنجان «تقریباً خرد شده»
= برگ نعنا ۱/۴ فنجان
= برنج نصف فنجان
پیاز ۳/۴ فنجان «تقریباً خرد شده»
= گوجهفرنگی ۱/۴ فنجان «خرد شده»
= پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
= شیر کم چربی ۱/۴ فنجان
= نمک برای التیام طعم و مزه
نعناع را دریک تابه تفت بدهید تا ترد شود. آنها را پودر کنید و کنار بگذارید. عدس قرمز و برنج را خوب شستشو دهید و سپس بپزید. هویج، پیاز و گوجهفرنگی رابه این دو اضافه کنید. اجازه بدهید بپزند.
سوپ را داخل دستگاه میکسر بریزید تا بـه صورت نرم و یکدست دربیاید. بعد از اضافه کردن شیر، نعناع، فلفل قرمز، نصف فنجان آب و نمک اجازه بدهید چند دقیقه دیگر هم روی حرارت پایین بجوشد. سوپ را داغ سرو کنید.
طرز تهیه سوپ کلم مواد لازم:
= کلم «بزرگ» 1 شماره «خرد شده»
= پیاز 3 «خرد شده»
= گوجهفرنگی پوست کنده «با آب» ۴۵۰ گرم
= هویج 5 شماره «خرد شده»
= پیاز خشک ۲۸ گرم
= فلفل دلمهاي سبز 2 شماره خرد شده
= لوبیا سبز ۴۲۵ گرم
= آب گوشت ۴۲۰ میلیلیتر
= آب گوجهفرنگی حدود ۲ لیتر
= کرفس 10 ساقه «خرد شده»
یک قابلمهي بزرگ بردارید و هویج، فلفل، کلم، پیاز، کرفس، گوجهفرنگی و لوبیا سبز را داخل آن بریزید. پیاز خشک، آب گوشت، آب گوجهفرنگی را هم اضافه کنید.
مقدار کافی آب داخل قابلمه بریزید تا روی سبزیجات رابه طور کامل بپوشاند. اجازه بدهید ترکیب روی حرارت متوسط بجوشد تا سبزیجات نرم شوند. شـما می توانید این سوپ را چند روز در یخچال نگه دارید.
طرز تهیه سوپ ارزن و سبزیجات مواد لازم:
= روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
= یک شماره پیاز «بزرگ» خرد شده
= ارزن خشک 1 فنجان
= کرفس 2 ساقه «خرد شده»
= زنجبیل یک تکهي دو و نیم سانتی «رنده شده»
= هویج ۲ شماره «خرد شده»
= آب 7 فنجان
= سیر 2 حبه «خردشده»
= تخم کرفس 2 قاشق چایخوری
= جعفری یک مشت «خرد شده»
= فلفل کاین نصف قاشق چایخوری
= آب لیمو «تازه» 2 قاشق غذاخوری
= پودر زیره 1 قاشق چایخوری
= نخودفرنگی «تازه یا یخ زده» 1 فنجان
= پودر گشنیز 1 قاشق غذاخوری
= پودر زردچوبه 1 قاشق چایخوری
= آویشن خشک شده 1 قاشق چایخوری
= فلفل سیاه تازه پودر شده اندکی
= ریحان خشک 2 قاشق چایخوری
= سویا سس 5 قاشق غذاخوری
= پودر کاری 1 قاشق غذاخوری
= کلم بروکلی ساقه و گل نصف فنجان «خرد شده»
= قارچ 6-8 «خرد شده»
= گوجهفرنگی 1 شماره بزرگ «خرد شده»
= چیلی سبز یا قرمز «تازه» 2-4 شماره «خرد شده»
طرز تهیه سوپ رژیمی
ابتدا باید ارزن را شستشو دهید و آنرا در آب بـه مدت 8 ساعت خیس بگذارید. سپس آباش را خالی کنید و کنار بگذارید. روغن را دریک قابلمه بریزید و آنرا روی شعلهي متوسط گرم کنید.
کرفس، سیر، پیاز، هویج و زنجبیل رابه آن اضافه کرده و 5 دقیقه هم بزنید. آب و تخم کرفس را نیز بـه مواد اضافه کنید. اجازه بدهید ترکیب بـه جوش برسد. سوپ رابه مدت پانزده دقیقه روی شعلهي پایین بگذارید.
ساقههاي بروکلی، چیلی، قارچ، ارزن، گوجهفرنگی و ادویه رابه سوپ اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید بـه مدت 20 دقیقه روی شعلهي پایین بجوشد. خاطرجمعی حاصل کنید کـه ارزن بـه درستی پختهاسـت.
حالا سویا سس، نخود فرنگی، فلفل سیاه و گل کلم بروکلی را اضافه کنید. آب لیمو را داخل سوپ بچکانید و 10 دقیقه دیگر هم صبر کنید تا بیشتر بپزد. روی سوپ جعفری خردشده بپاشید. سوپ ارزن و سبزیجات را گرم سرو کنید!
طرز تهیه سوپ کدو تنبل مواد لازم:
= یک شماره پیاز «خرد شده»
= روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
= کدو تنبل 6 فنجان «مکعبی خردشده»
= سیر 3-4 حبه «خرد شده»
= کرهي نرم شده 2 قاشق غذاخوری
= ۲ برگ بو
= شربت افرا 2 قاشق غذاخوری
= فلفل سیاه تازه پودر شده مقداری
= آب مرغ کم نمک 2 فنجان
= پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
= نمک کمی
فر را روی 350 درجه از قبل گرم کنید. یک کاسه فلزی بردارید و پیاز، کدو و سیر را در آن قرار دهید. حالا روغن زیتون، کره و شربت افرا را دریک کاسهي کوچک باهم مخلوط کنید. این مخلوط را روی تخمهي کدو بریزید.
کدو تنبل را روی یک تابه قرار دهید. خاطرجمعی حاصل کنید کـه تمام مایعات بـه درستی بـه تابه منتقل شدهاند.برگ بوها رابه چهار قطعه تقسیم کرده و روی مکعبهاي کدو تنبل بریزید. نیم ساعت کدو تنبل را بپزید تا نرم شود.
سپس، آب مرغ سرد و کدو تنبل را در مخلوطکن بریزید و میکس کنید تا یکدست و نرم شود. این سوپ را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید.
فلفل، فلفل چیلی و نمک را برای التیام طعم و مزه بـه سوپ اضافه کنید. زمانی کـه سوپ بـه غلظت مورد نظرتان رسید، آنرا سرو کنید.
طرز تهیه سوپ گل کلم و سیب زمینی مواد لازم:
= سیبزمینی 6 فنجان «پوست کنده و خرد شده»
= روغن 1 قاشق غذاخوری
= کرفس 1 ساقه «خرد شده»
= گل کلم 6-8 فنجان «خرد شده»
= پیاز زرد «بزرگ» 1 «خرد شده»
= سیر 1 حبه «کوچک»
= آب مرغ یا سبزیجات 5 فنجان
= پیازچه «خرد شده»
= پنیر «رنده شده»
= فلفل سیاه
= خامه ترش
= نمک برای التیام طعم و مزه
روغن را دریک قابلمه روی شعلهي متوسط گرم کنید. پیاز رابه مدت پنج دقیقه روی شعلهي پایین تفت بدهید. کرفس رابه آن اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید.
حالا سیر رابه آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید. سیبزمینی ، گل کلم و آب مرغ را اضافه کنید. خوب هم بزنید و صبر کنید تا بجوشد.
شعله را پایین بیاورید ودر قابلمه را بگذارید. اجازه بدهید بـه مدت 15-20 دقیقه روی حرارت پایین آرام بجوشد. خاطرجمعی حاصل کنید کـه همه ی چیز ترد شدهاسـت.
این سوپ رابا استفاده از مخلوط کن میکس کنید تا زمانی کـه صاف و نرم شود. آب مرغ و نمک را اضافه کنید. در نهایت سوپ رابا خامه ترش، پیازچه، پنیر و فلفل سیاه بیارایید. سوپ را داغ سرو کنید.
طرز تهیه سوپ خیار سرد مواد لازم:
= خیار 2 فنجان «مکعبی خرد شده» و نصف فنجان «ریز خرد شده»
= شیر کم چرب نصف فنجان
= کرهي کم چرب 2 قاشق چایخوری
= نمک برای التیام طعم و مزه
= از فلفل سیاه تازه پودرشده و برگ نعنا برای تزئین استفاده کنید
طرز تهیه:
یک قابلمهي گود نچسب بردارید. خیار رابا یک و نیم فنجان آب درون قابلمه بریزید. بـه مدت 10 دقیقه روی شعلهي متوسط بپزید. سپس آنرا کنار بگذارید تا خنک شود.
خیار، شیر و نمک را دریک کاسه میکس کنید تا ترکیبی صاف و نرم حاصل شود. آنرا کنار بگذارید. کره را دریک ظرف گرم کنید.خیار خرد شده و قارچ رابه آن اضافه کنید و بـه مدت 2 دقیقه روی شعلهي پایین تفت بدهید.
پس از برداشتن قابلمه از روی شعله، مخلوط خیار و شیر را اضافه کنید و تمام ترکیبات را خوب هم بزنید. سوپ را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. سوپ رابا پودر فلفل سیاه و برگ نعنا تزئین کنید. این سوپ را سرد سرو کنید.
طرز تهیه سوپ لیمو و گشنیز مواد لازم:
= گشنیز ۱/۴فنجان «ریز خرد شده»
= چیلی سبز 2 قاشق چایخوری «ریز خرد شده»
= آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
= روغن 2 قاشق چایخوری
= سیر 2 قاشق چایخوری «ریز خرد شده»
= پیاز ۱/۴فنجان «ریز خرد شده»
= آب مرغ 3 فنجان
= کلم پیچ ۱/۴ فنجان «ریز خرد شده»
= آرد ذرت 2 قاشق غذا خوری «در 2 قاشق غذاخوری آب حل شود»
= هویج ۱/۴ فنجان «ریز خرد شده»
= نمک برای التیام طعم و مزه
روغن را دریک قابلمهي نچسب گرم کنید. سیر و چیلی سبز را چند ثانیه روی شعلهي متوسط تفت بدهید. بعد ازآن، چند دقیقه پیاز را بپزید. حالا کلم و هویج را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید.
آب لیمو، آب مرغ، مخلوط آرد ذرت و آب را اضافه کنید و بعد نمک بزنید. خوب مواد رابا هم مخلوط کنید و 2-3 دقیقهي دیگر بپزید. دراین میان سوپ را گاهی هم بزنید. روی سوپ گشنیز بپاشید و بلافاصله سرو کنید.
طرز تهیه سوپ قارچ و گندم سیاه مواد لازم:
= آب گرم 1 فنجان
= ۱ شماره پیاز «خرد شده»
= قارچ خشک نصف فنجان
= روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری «جدا از هم»
= پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
= کرفس 2 ساقه «خرد شده»
= فلفل کاین ۱/۴ قاشق چایخوری
= قارچ دکمهاي سفید «تازه» یک و نیم فنجان
= ۱ برگ بو
= نمک 1 قاشق چایخوری
= رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
= آب گوشت 4 فنجان
= گندم سیاه نصف فنجان
= سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
= فلفل سیاه تازه آسیابشده مقداری
= جعفری یا شوید ۱/۴فنجان «خرد شده»
قارچها را در آب گرم خیس کنید. در عین حال، یک قاشق غذاخوری روغن را دریک قابلمه روی شعلهي متوسط گرم کنید. کرفس و پیاز را اضافه کنید و بـه مدت پنج دقیقه آنها را طبخ کنید.
مواد را هم بزنید تا زمانی کـه نرم شوند. روغن باقیمانده را اضافه کنید و حالا شعله را بالا بکشید.قارچ تازه و نمک رابه سوپ اضافه کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا قارچها کم کم قهوهاي شوند.
هر از گاهی مواد را هم بزنید. قارچ خیس خورده را صاف کنید و یک و نیم فنجان از آبی راکه قارچ در آن خیس خورده بود، نگه دارید. قارچ را خرد کنید و آنها رابه قابلمه اضافه کنید.
مخلوط پاپریکا، برگ بو، گندم سیاه، کاین و رب گوجهفرنگی رابه مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا زمانی کـه گندم سیاه شود و قارچ تغییر رنگ بدهد. حالا، آب گوشت و آب قارچ را اضافه کنید.
شعله را بالا بکشید تا سوپ بجوشد. وقتی کـه جوشید شعله را پایین بکشید ودر حالیکـه در قابلمه نیمه بسته اسـت، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا گندم سیاه بپزد. ادویه و سرکه را داخل قابلمه بریزید. حالا نمک و فلفل سیاه رابه میل خودتان اضافه کنید.
طرز تهیه سوپ نخود فرنگی و ذرت مواد لازم:
= نصف یک پیاز «خرد شده»
= نخود فرنگی «تازه» 2 فنجان
= سیر 1 حبه «خرد شده»
= ذرت شیرین 1 فنجان
= روغن 1 قاشق چایخوری
= نمک برای التیام طعم و مزه
«برای سرو کردن»
= گشنیز 1 قاشق چایخوری «خرد شده»
= شیر کم چرب ۱/۴ فنجان
= برگ نعنا 1 قاشق چایخوری «خرد شده»
ذرت، نخود فرنگی، پیاز، نمک، سیر و چهار فنجان آب را دریک قابلمه باهم مخلوط کنید. 10 دقیقه آنها را حرارت بدهید تا مواد تشکیلدهنده نرم شوند. کمی صبر کنید تا خنک شود.
سپس سوپ را داخل مخلوطکن بریزید تا مثل پوره نرم و صاف شود. درست قبل از سرو کردن شیر، نعناع، گشنیز و نمک رابه آن اضافه کنید. سوپ را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. این سوپ رابه صورت داغ سرو کنید.
طرز تهیه سوپ کلم برگ داغ و ترش مواد لازم:
= پیاز زرد «یک شماره متوسط و خرد شده»
= روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
= هویج «متوسط» 1 شماره «پوست کنده و خرد شده»
= کلم «نصف یک کلم متوسط» 4 فنجان پر «خرد شده»
= گوجهفرنگی له شده ۸۰۰ گرم
= فلفل سیاه ۱/۴قاشق سوپخوری
= سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری
= شکر قهوهاي 2 قاشق غذاخوری
= نمک نصف قاشق چایخوری
= آب مرغ کم نمک 4 فنجان
= سینهي مرغ کبابی ۲ فنجان «تکه تکه شده»
روغن را دریک قابلمهي بزرگ گرم کنید. هویج، پیاز و کلم را در آن 10 دقیقه تفت بدهید تا نرم شوند. حالا فلفل، گوجهفرنگی خرد شده، شکر قهوهاي، نمک، سینهي مرغ و سرکه سیب را اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شوند. اجازه بدهید بـه مدت 20 دقیقه روی شعلهي متوسط بپزد. این سوپ رابه صورت داغ سرو کنید.
طرز تهیه سوپ کدو گردویی و بادام مواد لازم:
= پودر تخم رازیانه 2 قاشق چایخوری
= ۱ شماره پیاز «متوسط» «برش خورده»
= روغن نارگیل 2 قاشق چایخوری
= آویشن «خشک» 1 قاشق چایخوری
= کرهي بادام ۱/۴ فنجان
= کدو گردویی «متوسط» 1 شماره «تخماش خارج شده و مکعبی خرد شده»
= پاپ کورن 1 فنجان
= آب مرغ کم نمک 5 فنجان
= نمک و فلفل برای التیام مزه
روغن نارگیل را دریک قابلمهي بزرگ گرم کنید؛ آویشن و رازیانه را حدود یک دقیقه تفت بدهید تا زمانی کـه خوشبو شود. کدو گردویی، پیاز و فلفل و نمک را نیز اضافه کنید.
ترکیب رابه مدت 5 دقیقهي دیگر بپزید. خاطرجمعی حاصل کنید کـه سبزیجات نرم شدهاند. آب مرغ رابه سوپ بیفزایید. در ظرف را بگذارید تا بجوشد.
بیست دقیقه سوپ را روی حرارت پایین بگذارید تا کدوها نرم شوند. اجازه بدهید سوپ کمی سرد شود و بعد آنرا در مخلوطكن بریزید و كرهي بادام رابه آن اضافه كنيد.
آنرا مخلوط کنید تا زمانی کـه ترکیب نرم و کرمی حاصل شود. سوپ را دوباره داخل قابلمه بریزید و کمی گرم کنید. سوپ را در چهار کاسه بریزید و روی آن پاپ کورن بپاشید. این سوپ رابه صورت داغ سرو کنید.
طرز تهیه سوپ گرم ماست جو شوید مواد لازم:
= پیاز زرد «متوسط» 1 شماره
= جو ۳/۴ فنجان
= روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
= سیر 2 حبه «خرد شده»
= ماست کم چرب ساده 2 فنجان
= آب مرغ 2 فنجان
= شوید «تازه» ۱/۴ فنجان «خرد شده»
= آب لیمو «تازه» 2 قاشق غذاخوری
= جعفری «تازه» 2 قاشق غذاخوری «خرد شده»
= فلفل و نمک برای التیام طعم و مزه
سیر و پیاز را دریک ظرف بزرگ 5-7 دقیقه تفت بدهید تا زمانی کـه نرم شوند. یک و نیم فنجان آب و جو رابه سیر و پیاز اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا سوپ بجوشد.
نیم ساعت دیگر هم سوپ را روی حرارت متوسط بگذارید تا مواد کم کم نرم شوند. ماست، آب مرغ و فلفل و نمک را اضافه کنید. 5 دقیقهي دیگر نیز سوپ را روی حرارت متوسط بپزید. در نهایت جعفری، کرفس و آب لیمو را اضافه کنید. سوپ را داغ سرو کنید.
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، زنجبیل و عدس مواد لازم:
= ۲ شماره هویج «متوسط، پوست کنده و خرد شده»
= پیاز «متوسط» یک شماره خردشده
= زنجبیل «تازه» 2 قاشق غذاخوری «رنده شده»
= سیر 2 حبه «خرد شده»
= روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
= رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
= پودر گشنیز نصف قاشق چایخوری
= زیرهي سبز 2 قاشق چایخوری
= پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
= پاپریکا دودی 1 قاشق چایخوری
= عدس قهوهاي خشک 2 فنجان
= آب مرغ کم نمک 5 فنجان
= گوجهفرنگی له شده یک قوطی ۴۵۰ گرمی
= ماست کم چرب ساده برای سرو «اختیاری»
= فلفل و نمک با توجه بـه ذائقهي خودتان
هویج و پیاز رابه روغن زیتون گرم دریک قابلمهي بزرگ اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. رب گوجهفرنگی، سیر، زنجبیل و ادویه را اضافه کنید. یک دقیقهي دیگر بپزید تا عطرشان بـه مشام برسد.
حالا گوجهفرنگی خرد شده، عدس و آب مرغ رابه ترکیب اضافه کنید.نمک و فلفل را روی سوپ بپاشید. در قابلمه را بگذارید و بعد ازآنکـه بـه جوش رسید
حرارت را پایین بیاورید. 45 دقیقه صبر کنید تا مواد داخل سوپ خوب نرم شوند. دراین میان گاهی آنرا هم بزنید. درصورت تمایل مقداری ماست روی سوپ بریزید. سوپ را گرم سرو کنید!
نوشته طرز تهیه و معرفی سوپ های رژیمی اولین بار در ایران ناز. پدیدار شد.
[ad_2]